O nama

Firma „WASI“ d.o.o. Beograd osnovana je u julu 2003. godine od strane firme „WÜRTH“ International AG sa sedištem
u Švajcarskoj. Naša delatnost je snabdevanje proizvodima izrađenih od nerđajućeg čelika u dva osnovna kvaliteta: A2 (vodootporni čelik) i A4 (kiselootporni čelik), odnosno, Č. 4580 i Č. 4574. Osnov našeg programa su elementi za vezu od nerđajućeg čelika – šrafovska roba u DIN i ISO standardu i kompletan asortiman nerđajućih ventila i fitinga za cevnu instalaciju. Pored toga, nudimo i program proizvoda za zavarivanje (elektrode, žica za zavarivanje MIG i TIG) i elemenata za opremanje enterijera (nosači za staklo, držači gelendera itd.). U našoj ponudi je i nautički program (nerđajuće sajle, španeri, lanci, pojasevi za spasavanje itd).

Broj aktivnih kupaca na tertitoriji Srbije sa kojima sarađujemo je cca 1200 i u stalnom je porastu.

“WASI” doo poseduje izuzetno bogatu referenc listu aktivnih kupaca sa kojima na obostrano zadovoljstvo sarađujemo već dugi niz godina.

U magacinu u Beogradu, trenutno posedujemo oko 4.000 artikala, odakle svakodnevno isporučujemo robu na adrese naših klijenata.

Rok isporuke, do adrese koju Vi naznačite, za robu koja se nalazi u magacinu “WASI” doo Beograd je 24 časa.

Naši dobavljači poseduju sve potrebne ISO i TUV sertifikate o kvalitetu i na Vaš zahtev u mogućnosti smo da Vam ih dostavimo.

Firma „WASI“ d.o.o. Beograd, zapošljava 20 ljudi raspoređenih u unutrašnju i komercijalnu službu, koji brinu da naša usluga bude brza i tačna, pod povoljnim uslovima za naše komintente.

Uslove isporuke i rokove plaćanja za Vašu firmu prilagodićemo potrebama Vašeg poslovanja, uz odgovarajuće količinske i
vrednosne rabate.

Neprestanim ulaganjem u proširenje asortimana i u stručno usavršavanje zaposlenih “WASI” doo je postao jedan od najuglednijih dobavljača na domaćem tržištu elementima izrađenih od nerđajućeg čelika. Naše iskustvo, stručnost, odgovornost i pouzdanost učinile su nas dobavljačem broj jedan kod 1200 kupaca.